Търси в сайта...

Чуй Оливия Родриго и "all-american bitch"

С втория си студиен албум GUTS, 20-годишната певица Оливия Родриго превръща собствената си уязвимост във вдъхновяващ призив към всяка млада жена.
 
С 12 самостоятелни песни на Оливия, GUTS е един от най-дългоочакваните проекти за 2023 година и включва хитовете "vampire", "bad idea right?" и най-еуфоричния поп момент в цялата колекция - новото фокус парче "get him back!".
 
За да отпразнува премиерата днес, носителката на три награди "Грами" сподели видеоклип с изпълнение на откриващия трак "all-american bitch".

 
"GUTS" оживява в студиото на Nigro в Лос Анджелис. Въпреки че всяка песен засилва емоционалната откровеност, която винаги пронизва разказите ѝ, Rodrigo разкрива изцяло нови измерения на артистичността си. Най-много в албума се отрояват смелостта на певицата да прескача през поп-пънк, инди-фолк и рок и способността ѝ да вдъхва живот на текстовете с метафори и безупречно вокално изпълнение. Пълният списък песни може да видите по-долу.  
 
С премиерата на "vampire" през юни Rodrigo направи силно представяне на новата си музика и отбеляза най-големия дебют на сингъл за всички времена. "vampire" се класира на 1-ва позиция в Billboard Hot 100 и стана първия трак в историята на Spotify, достигнал 80 милиона стрийма само за седмица. Съвсем наскоро "vampire" оглави класацията Official Singles Chart на Обединеното кралство – обрат, с който Родриго се превърна в изпълнителката с рекорден брой №1 парчета във Великобритания през това десетилетие.  Подобно на "vampire", вторият сингъл от GUTS "bad idea right?" бе обявен за "едно от най-добрите поп изпълнения на годината" от списание Pitchfork. 
 
В момента Родриго се подготвя за изпълнението си на тазгодишните Видео музикално награди на MTV, които ще се излъчат следващия вторник (12-ти септември). Официалният клип към "vampire", режисиран от Petra Collins, художник, режисьор и фотограф, получи 6 номинации за VMA, включително за “видеоклип на годината”, “песен на годината”, “най-добра кинематография”, “най-добър монтаж” и “песен на лятото”. 
 
Траклист:
1. all-american bitch
2. bad idea right?
3. vampire
4. lacy
5. ballad of a homeschooled girl
6. making the bed
7. logical
8. get him back!
9. love is embarrassing
10. the grudge
11. pretty isn’t pretty
12. teenage dream

Свързани новини

Ето кой ще пее на наградите Грами

24.01.2024

Оливия Родриго с нов сингъл

11.08.2023

Майкъл Бубле с кавър на Оливия Родриго

19.07.2022

Историята на SOUR и Оливия Родриго

23.02.2022

Оливия Родриго е "Жена на годината"

07.02.2022


flash