Луи Томлисън иска да яде пица в София

Звездата от One Direction Луи Томлисън идва за пръв път в София на 18 септември 2023 за своя първи концерт в България, част от европейското му турне Faith in the Future по покана на Fest Team и LiveNation.

С успешна кариера като вокалист и автор на повечето хитове на световната сензация One Direction, Томлисън, който има и два солови албума, вече стартира своето турне, представящо едноименния нов албум "Faith in the Future" в повече от 40 европейски града.

Дългоочакваното събитие, не само за отдадените български фенове, идва съвсем скоро и у нас.

Хамбург, Германия отбеляза вълнуващото начало на турнето му в ослепителната Barclays Arena. Вълнението продължава, а пътуването на Луи и екипа му, ги води през Дания, Норвегия, Унгария, Румъния и още много, докато шоуто достигне и София на 18 септември.Феновете могат да очакват с нетърпение изпълненията на артиста, които включват хитови песни като “The Greatest“, “We Made It”, “Written All Over Your Face” и “Night Changes”.

Британецът се завърна към музиката миналата есен с първия сингъл от албума –“Bigger Than Me”, който превзе не само радиостанциите, а и класациите. Във “Faith In The Future”, който официално излезе през ноември 2022, младият артист цели да създаде колекция от песни, създадени основно да бъдат изпълнявани на концерти на живо.

Сред всички модерни технически заявки и допълнителни екстри, в специалните изисквания на артиста, е и желанието на екипа да се отдаде на заслужено пица парти веднага след шоуто. Изглежда, че и Луи споделя универсалната любов към пицата, въпреки звездния си начин на живот.

С тонове артистичен чар, рекорд на Гинес и хит в Топ 10 на Spotify („BackToYou“ с Bebe Rexha), Луи е готов да разтърси родната ни публика на 18 септември. 


Свързани новини



flash