Бионсе празнува рожден ден в сребърно

Певицата Бионсе днес навършва 43 години!

Queen B, както е известна сред феновете си, започва своята кариера през 1990-те като вокалистка на групата Destiny's Child. През своята кариера тя стана най-награждаваният артист на наградите "Грами" с рекордните 32 отличия - повече от всеки друг изпълнител. 

Любопитен факт от живота на звездата е, че преди съпруга си Джей Зи певицата е имала едно единствено гадже – от 13 до 17- годишна възраст. Следващото се оказва съпругът ѝ, от когото има 3 деца след 12 години брак и 20-годишна връзка!

А за рождения си ден Бионсе си поиска "подарък" от феновете. Тя публикува желанието си в Story в Instagram, както и на официалния си сайт.
 
"Сезонът на Девите е пред нас", написа наскоро видната представителка на тази зодия. "Това турне е такава радост и тъй като наближаваме последния месец, моето желание за рождения ми ден е да го отпразнувам с вас, облечени в най-страхотните си сребърни модни тоалети на концертите между 23 август и 22 септември", написа певицата. 
 
На последното си шоу Ингълуд, Калифорния, Бионсе тотално спази дрескода на Девите: 
 
 
Сребристият цвят и сребристите мотиви са основни в сценичните тоалети на арендби звездата, както и на танцьорите ѝ по време на турнето "Ренесанс".
 
Септември е кулминацията на шоуто на певицата. На 23-ти е една от най-значимите дати от турнето, тъй като Би ще изнесе концерт в родния си град Хюстън, Тексас. Турнето й приключва на 1 октомври в Канзас Сити, Мисури. 


Свързани новини

Невиждан успех за Бионсе

21.02.2024

Кралицата пак ни изненада

12.02.2024

Обвиниха Бионсе в кражба

19.12.2023

Парчето "Grown Woman" живее втори живот

18.12.2023

Ново от Бионсе

05.12.2023


flash