Двойна премиера: ето ги новите песни на Селена Гомес и Майли Сайръс

Както ни бяха обещали двете отдавнашни приятелки и колежки от времето им в "Дисни", и двете направиха премиера на новите си песни днес.
 
Още преди премиерата, новото парче на Селена Гомес, "Single Soon", зае първата позиция в класацията на Billboard Hot Trending Songs. 
 
 
"Single Soon" отбелязва завръщането на Гомес към музиката след едногодишна пауза. Въпреки че от известно време не е издавала самостоятелно парче, името на поп звездата остана за дълго време в класациите на Billboard като гост в "Calm Down" на афробийт звездата Rema. Сътрудничеството ѝ с нигерийския изпълнител повиши статута на песента в различни класации, като се изкачи до впечатляващото 3-то място в Hot 100. 
 
Възползвайки се от инерцията, породена от "Calm Down", "Single Soon" на Гомес е готова да продължи победната ѝ серия и да привлече вниманието на милиони, като може би ще се превърне в хит още от самото начало.
 
Премиера направи и новия сингъл на Miley Cyrus, наречен "Used to Be Young".
 
"Тази песен е за отдаването на почит на това кои сме били, да обичаме това, което сме и да празнуваме това, в което ще се превърнем", казва Сайръс. "Гордея се, когато разсъждавам върху миналото си и съм оптимист за бъдещето. Благодарна съм на верните си фенове, чиято лоялна и непреклонна подкрепа превръща мечтите ми в реалност всеки ден. Тази песен е за вас."
 
 
Видеото е не по-малко емоционално, а Сайръс, която пее директно в камерата, кяазва, че това не е случайно - използвайки специфична технология, тя е можела да записва, излъчва на живо за майка си и едновременно с това да я вижда в камерата: "Така и двете се виждахме една друга и докато тя танцуваше, ме накара да плача, да се смея, предизвика толкова много истински емоции. Така позволих на хората да видят абсолютно истинските ми емоции, а си мисля, че не получаваме това достатъно в наши дни."
 
"Used to Be Young" е първият сингъл на Майли след излеия през март албум Endless Summer Vacation, част от който е тоталния ѝ хит "Flowers".

Свързани новини

Майли Сайръс и Фарел Уилямс с нов хит

01.03.2024

Майли Сайръс на върха на класация

28.02.2024

Майли Сайръс с нова песен скоро?

26.02.2024

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Селена Гомес с нова роля в киното

15.01.2024


flash