Търси в сайта...

Бланка пусна ремикс на "Boys Like Toys" с Лени Пиърс

Полската суперзвезда от Евровизия от български произход Бланка пусна нова версия на следващия си сингъл, наречен "Boys Like Toys". 
 
Ремиксът е подготвен от добре познатата международна TikTok звезда – Лени Пиърс, който е известен с вълнуващите си интерпретации на хитове като "Macarena", "The Ketchup Song" или "Head, Shoulders, Knees & Toes".
 
 
Лени придава неочаквано и вълнуващо хипертехно звучене и издига песента на Бланка на друго ниво. Той е мултиплатинен диджей и продуцент, подписал договор със Spinnin’ Records, който има близо 750 000 последователи в TikTok, 700 000 месечни слушатели в Spotify и 250 000 последователи в Instagram.
 
"Познато ли ви е онова чувство, когато половинката ви не се отнася с вас както трябва, така че в крайна сметка се разделяте? Знаете, че е само въпрос на време да разбере, че никога не ви е оценявал. Той скоро иска да се върне и ще моли за прошка. И така е..." – казва Бланка за "Boys Like Toys". Песента е химн за всички онези, които са били в подобна ситуация и Бланка не иска феновете ѝ да бъдат наивни и да се поддават на същите стари трикове, лъжи и ходове на бившите.
 
Най-известният глобален хит на Бланка, наречен " Solo", получи платинен сертификат в Полша, достигайки #56 в класацията за сингли в Обединеното кралство. Песента е събрала над 30 милиона стриймвания и 40 милиона гледания. Парчето оглави класациите в над 30 държави. С изпълнението си на "Solo" на "Евровизия" Бланка зае 8-мо място в анкетата на публиката.
 
В момента Бланка промотира новата си песен "Boys Like Toys". Изпълнителката изнесе шоу в Лондон, посети централата на TikTok в Берлин, посети Литва за голямо промо турне, имаше участие на фестивала "Laima Rendezvous Jūrmala" в Латвия и направи грандиозно представяне в родната Полша.

Свързани новини

Blanka с нова песен

22.02.2024

Blanka се завръща с нова песен

10.07.2023

Blanka представи сингъла си "Solo"

17.11.2022


flash