Ерос Рамацоти показа новата си любов - 34-годишната Далила

Италианската поп звезда Ерос Рамацоти публикува кадър с новата си любима и написа силни думи в профила си в Instagram. 

59-годишният Рамацоти от известно време не крие новата си връзка, но това е първият път, в който той пуска обща снимка в своя профил и споделя личните си чувства.

Певецът очевидно е много влюбен в Далила Джелсомино, която е с 25 години по-млада от него. Но истинската любов не познава граници.

Еко какво публикува страстният италианец: 

ой не чува думите на хората, той е глух, дяволски голям инат, той няма ВЪЗРАСТ, той наранява, той прави добро, той не се крие, той учи, той расте, понякога е свиреп отвъд всички граници и това е тъмната страна на неговото ирационално същество, той е красив, дори и инкогнито. Нека изживеем тази любов докрай, да я изживеем докрай, всички, без страх. Обичам те!", пише певецът.

Далила също отвърна с публикация в социалната мрежа. Тя споделя, че е придружавала Ерос по време на световното му турне, което имаше спирка и в София. 

"Виждала съм те да посвещаваш изкуството си на 15 000 души, но съм те виждала и да правиш импровизации в празна стая. В тази стая бях само аз.Празнувам края на едно епично турне, но най-вече те празнувам като човек. Зад 90 разпродадени дати стои един специален човек. По-специален, отколкото човек може да си представи, познавайки те „само“ като артист. ....Страхотен си любов моя! ", пише брюнетката. 
 
 

Ерос Рамацоти продължава суперуспешната си кариера на музикалната сцена. През пролетта той направи страхотен концерт пред пълната зала "Арена София", като изпя неостаряващите си хитове заедно с песните от новия си албум. 34-годишната Далила пък работи в областта на недвижимите имоти и хотелиерското настаняване. 


Свързани новини

Ерос Рамацоти взриви 12 000 в София

26.04.2023

Ерос Рамацоти пристига у нас днес

24.04.2023

Секс символът има внук

31.03.2023

Ерос Рамацоти с ново видео

12.12.2022

Най-добрата селeкция #FreshNewMusic

07.10.2022


flash