Бритни Спиърс след молбата за развод: "Шокирана съм, но вече не мога да понасям болка"

Певицата Бритни Спиърс каза на феновете си, че "не може да понася повече болка", но ще остане силна пред трудностите, след като съпругът ѝ Сам Асгари подаде молба за развод.
 
От депозираните документи в съд в Лос Анджелис по-рано тази седмица става ясно, че двамата имат "непреодолими различия", както и че съпрузите са се разделили преди около три седмици, предаде БТА.
 
В събота поп звездата публично говори за разрива в семейството за първи път в дълга публикация в профила си в Инстаграм, прикачена към видео, в което тя танцува.
 
 
"Както всички знаят, вече не сме заедно... Шест години са много време да бъдеш с някого, така че съм малко шокирана... Обаче не съм тук да обясня защо, защото не е ничия работа...", написа 41-годишната певица. "Но, честно казано, вече не можех да понасям болката... Получавам сякаш телепатично толкова много съобщения от приятели, които разтапят сърцето ми и благодаря. Иска ми се да плача и да покажа емоциите, които реално изпитвам, но по някаква причина винаги трябва да крия слабостта си. Когато не бях малкият войник на татко, ме пращаха някъде, където доктори да ме "поправят", а тогава именно имах нужда от семейството си най-много".
 
И добавя: "Предполага се, че следва да те обичат безусловно, а не под условия! Така че ще бъда силна и ще направя всичко най-добро, на което съм способна. И всъщност съм много добре!"
 
В документите за развод се посочва, че 29-годишният Асгари възнамерява да получи финансова подкрепа от Спиърс и тя да плати на неговите адвокати. Стойността на активите на певицата и на модела, както и на тези, които двамата притежават съвместно, все още не е определена.
 
Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха в дома на изпълнителката в Калифорния на 9 юни 2022 в присъствието на плеяда от звезди, сред които Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона. Сватбата се смяташе за крайъгълен камък в новия живот на певицата след края на съдебно наложеното попечителството заради нестабилното ѝ психично състояние. То продължи повече от 13 години. 
 
Поп звездата се запозна и започна да се среща с Асгари, модел и актьор, по време на снимките на видеоклипа към песента "Slumber Party" през 2016.
 
Сред причините, поради които Спиърс поиска от съда да прекрати попечителство, беше желанието ѝ да се омъжи.  Това е трети брак за изпълнителката, която е майка на две момчета, и първи за Асгари. 

Свързани новини

Мемоарите на Бритни Спиърс на екран

05.08.2024

Готви ли Бритни Спиърс нов проект ?

06.02.2024

Изненадващо действие от Бритни Спиърс

02.02.2024

Бритни Спиърс опроверга слуховете

05.01.2024

Честит рожден ден, Бритни!

05.12.2023


flash