Мъжът на Сандра Бълок си отиде на 57 години

Брайън Рандъл, дългогодишен партньор на актрисата Сандра Бълок, почина на 57-годишна възраст.
 
Смъртта му е настъпила в събота в резултат на амиотрофичната латерална склероза (АЛС), съобщи семейството му пред изданието "Пийпъл", цитирано от БТА. Рандъл се бори с дегенеративното заболяване в продължение на три години, но това не е съобщавано публично. 
 
"Брайън рано избра да запази в тайна пътуването си с АЛС и тези от нас, които се грижеха за него, направиха всичко възможно, за да уважат молбата му", споделят неговите роднини. "Безкрайно сме благодарни на неуморните лекари,... и на изумителните медицински сестри, които бяха до нас, често жертвайки собствените си семейства".
 
 
Рандъл, който беше професионален фотограф, се запознава с Бълок през 2015 г. на рожден ден на сина й Луис. Той е ангажиран със снимките по време на партито. Двамата с актрисата рядко се появяват заедно на обществени места и в голяма степен връзката им е извън светлината на прожекторите.
 
 
"Той е примерът, който бих искала децата ми да имат", каза актрисата в интервю за предаването "Ред тейбъл ток" през 2021.  "Невинаги съм съгласна с него и той невинаги е съгласен с мен. Но е пример, дори когато не съм съгласна с него", допълни тогава Сандра Бълок.

Свързани новини

Ще бъде цяла трилогия

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024


flash