Колежки обвиниха Бионсе в кражба

Бионсе се оказа под прицела на колежката си Ерика Баду, която използва социалните мрежи, за да я обвини в кражба. 
 
По думите на 52-годишната изпълнителка на хита "Window Seat", съпругата на Джей Зи буквално копира визията ѝ при подбора си на тоалети, с които се появява на сцената за турнето си "Renaissance", пише life.dir.bg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 
"Хммм. Изглежда съм стилист на всички", написа певицата, прикачвайки кадър на Бионсе, на който носи голяма металик шапка, подобна на тази, с която Баду се появява от години. Коментарът и снимката се появиха само ден, след като Ерика реши да изрази мнение за визията на колежката си и в нейния профил в Instagram, с краткото: "Поласкана съм", визирайки, че тя е вдъхновението зад стайлинга на Бионсе.
 
 
Това не е първият път, в който кралица Бей попада под ударите на някоя своя колежка. Припомняме, че миналата година Келис директно я обвини в кражба на песен. По думите ѝ, част от парчето на Бионсе "Energy" е откраднато от нейния хит "Milkshake".
 
"В шок съм от степента на неуважение и невежество на всички, които са замесени. Някои хора в този бизнес нямат душа и почтеност", споделя Келис. "Не само че сме тъмнокожи изпълнители в индустрия, в която не сме много, но и се срещаме, познаваме се, имаме общи приятели. Не е много трудно да се свържеш с мен и да кажеш нещо."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelis (@kelis)

 
Келис допълва, че разочарованието ѝ не е насочено толкова към Бионсе, колкото към продуцента Фарел Уилямс, който е взел правата за музиката ѝ.

Свързани новини

Кралицата промени правилата

14.05.2024

Бионсе обяви името на новия си албум

15.03.2024

Невиждан успех за Бионсе

21.02.2024

Кралицата пак ни изненада

12.02.2024

Обвиниха Бионсе в кражба

19.12.2023


flash