И певицата Лизо на съд за сексуален тормоз

Три от танцьорките, които са работили за певицата Лизо, са завели дело за сексуален тормоз срещу нея, като от документите става ясно още, че тя е създала и враждебна работна среда.
 
Поп звездата, чието истинско име е Мелиса Вивиън Джеферсън, е световен посланик за т.нар. боди позитивизъм, според който всеки трябва да се гордее с визията, която има, припомня life.dir.bg. Е, изглежда, че положителната ѝ нагласа съвсем не се отнася до членовете на екипа ѝ, тъй като момичетата я обвиняват още в тормоз на религиозна и расова основа, дискриминация, нападение и незаконно лишаване от свобода.
 
Кевин Спейси: оправдан по всички обвинения
 
Обвинителките - Ариана Дйвис, Кристал Уилямс и Ноел Родригес, споделят, че бившата им работодателка многократно е коментирала теглото им, освен това е принудила една от тях да пипа гол танцьор в стриптийз клуб в Амстердам.
 
"Невероятно е как Лизо и мениджърският ѝ екип са се отнасяли към танцьорите си, което напълно противоречи на всичко, което певицата защитава публично", обяснява адвокатът на трите момичета. "Зад закрити врата тя критикува теглото на танцьорите си и ги засрамва, освен това ги унижава по начини, които са не само незаконни, но и неморални."
 
Засега няма коментар нито от Лизо, нито от екипа ѝ.

Свързани новини

Вин Дизел обвинен в сексуален тормоз

28.12.2023

Шакира отнесе 7 млн. долара глоба

21.11.2023

Заради полова дискриминация

10.11.2023

На съд заради предполагаемо плагиатство

03.11.2023

Робърт де Ниро в разгара на съдебно дело

02.11.2023


flash