Отново бъдеща булка: актрисата Рене Зелуегър се сгоди

54-годишната Рене Зелуегър и половинката ѝ, 44-годишният британски водещ Ант Анстед, са сгодени, като техни близки споделят, че до няколко месеца ще застанат и пред олтара, за да се врекат един на друг и вече официално да са семейство.
 
Подробности за бъдещата сватба обаче така и не се разкриват, тъй като двойката държала всичко да остане в тайна и да не става достояние в публичното пространство, съобщава life.dir.bg. Поведението им не е изненадващо, тъй като и Рене, и Ант предпочитат да държат връзката си далече от светлините на прожекторите и не коментират взаимоотношенията си.
 
"Рене и Ант държат всичко около сватбата да остане в тайна. Тя е споделила за събитието само на хората от най-близкия си кръг. Връзката ѝ с Ант е много силна, те са истински влюбени и нямат търпение да станат семейство", разказва техен познат.
 
 
Новината за годежа идва само няколко дни, след като Рене и Ант пуснаха обща снимка, на която са с две от децата на Анстед. На кадъра обаче актрисата е скрила ръката, на която най-вероятно вече е стоял годежният ѝ пръстен.
 
Припомняме, че това ще е втори брак за екранната Бриджит Джоунс. През 2005 тя се врече на кънтри звездата Кени Чесни, но отношенията им приключиха с развод само четири месеца по-късно. Рене за кратко беше сгодена и за комика Джим Кери, с когото имаше връзка между 1999-2000.
 
 
Любимият ѝ Ант, с когото са заедно от 2021, пък има два брака зад гърба си. ТВ водещият е и баща на три деца - син Арчи и дъщеря Амели, от първата си съпруга Луис, и син Хъдсън, от втората си жена Кристина.

Свързани новини

Том Круз сложи край на Олимпиадата

12.08.2024

Лоша работа

22.07.2024

Ръст на стрийминга на музика по света

22.07.2024

Еди Мърфи се ожени

18.07.2024

Джерард Бътлър вече не е сам

11.07.2024


flash