Удариха Хари Стайлс по време на концерт

Певецът Хари Стайлс стана поредният музикант, който еударен с предмет в лицето по време на концерт във Виена.

Видеоклипове от концерта в стадион "Ернст Хапел" в Австрия, публикувани онлайн, показаха как поп звездата върви към сцената, докато предмет полита във въздуха и да го удря в лицето – близо до окото му. След удара той прави гримаса от болка и се навежда, държейки лицето си в ръце.

"Той продължи да докосва лицето си често. Личеше си, че го боли много. Изглежда, че трябваше да се събере, след което се обърна към нас отново и продължи да пее", каза фен от публиката

Зачестиха подобни инциденти. През юни поп певицата Биби Рекса също беше ударена в лицето на концерт в Ню Йорк. Изпълнителката беше замерена с мобилен телефон, след което публикува снимка в Инстаграм, с която тя показа раните по лицето си. За деянието беше задържан 27-годишен мъж.

Няколко дни след случката с Биби Рекса певицата Ейва Макс съобщи, че човек се е качил на сцената, докато тя е изнасяла концерт в Лос Анджелис, и "ѝ е ударил толкова силен шамар", че е одраскал вътрешността на окото й.

Американската кънтри певица Келси Балерини също беше ударена в лицето от гривна, която фен хвърли по време на неин концерт в щата Айдахо.

Това накара преди дни британската певица Адел да се изкаже от сцената в Лас Вегас и да призове феновете да спрат да замерват с предмети артистите.


Свързани новини

Най-богатите британци под 30 години

03.11.2023

Сега вече и официалното видео

21.07.2023

Защо замерват артистите на сцената?

12.07.2023

Нов клип от Хари Стайлс

04.05.2023

Хари Стайлс иска да играе сериозни роли

05.04.2023


flash