И Били Айлиш стана част от "Барби" манията, написа песен за филма

Били Айлиш се присъединява към света на "Барби"! 
 
Поп звездата разкри, че е най-новият изпълнител, който ще представи песен за саундтрака на дългоочаквания филм “Barbie”. В края на миналата седмица Айлиш сподели новината за предстоящия трак с пост в Instagram, който гласеше: "Направихме тази песен за Barbie и тя означава целия свят за мен. Филмът ще промени живота ви и се надявам, че песента също ще го направи. Пригответе се да се разплачете." 
 
 
Новото парче, озаглавено "What Was I Made For", излиза на 13-ти юли и включва участието на честия сътрудник на Айлиш - нейния по-голям брат и признат музикант Финиъс.
 
Изпълнителен продуцент на саундтрака на "Барби" е носителят на Оскар за авторска музика и продуцент Марк Ронсън, а в него ще бъдат включени песни на някои от най-големите звезди на съвременния поп, сред които Лизо, Гейл, Калид и Ейва Макс. 
 
"What Was I Made For" е втората песен на Айлиш за 2023. През май изпълнителката на "Bad Guy" качи своя кавър на "Hotline Bling" на Дрейк от 2018 във всички стрийминг платформи. 
 
Новият и трак за "Барби" също така продължава изявите на Айлиш в областта на киното. През 2020 тя пусна "No Time to Die", спечелилата Оскар песен към едноименния филм за Джеймс Бонд. Две години по-късно Били и Финиъс написаха три оригинални произведения за саундтрака на филма "Turning Red", включително "Nobody Like U", която достигна № 49 в Hot 100.

Свързани новини

Били Айлиш отсрами ''Барби''

12.03.2024

Наградите ''Оскар'' наближават

06.03.2024

И Били Айлиш с албум тази година

22.02.2024

Ето кой ще пее на наградите Грами

24.01.2024

Първа роля за звездата

21.03.2023


flash