Търси в сайта...

Рут Колева със завладяващ нов сингъл - "Оригами"

Рут Колева отключва лятото с новия си проект "Оригами". Това е 5-тият сингъл на една от най-успешните български изпълнителки в партньорство с Warner & Orpheus Music. 
 
Продуцирана от Георги Линев (Kan Wakan) и написана от талантливата Илияна Недялкова, "Оригами" не се поддава на жанрово определение. Песента просто въздейства, съчетавайки елементи от електронната музика, R&B и зареждащи поп мелодии.
 
 
Не липсва и интересният втори план към емблематичния за творчеството на Рут Колева дълбок смисъл. "Оригами" се впуска в темите за себеизразяването, трансформацията и надхвърлянето на границите на реалността. Текстът рисува ярка картина за силата на въображението и способността да оформяме съдбата си, правейки изящна алюзия с древното японско изкуство. 
 
Издаването на "Оригами" е придружено от визуално зашеметяващ музикален клип. Вдъхновени от японско аниме, кадрите отвеждат зрителите към хипнотизиращо пътешествие отвъд реалността и перфектно улавят същността на текстa. Видеото изразява артистичната визия на Рут Колева и допълнително засилва завладяващото преживяване от мелодията.

Свързани новини

Певицата с нов сингъл

22.01.2024

Ново предизвикателство за певицата

08.08.2023

Странна новина развълнува феновете

29.03.2023

Рут Колева с нова песен и клип

27.02.2023

Рут Колева - "This Christmas"

22.11.2022


flash