Дара Екимова с песен и видео за травматичните връзки

През последната година, освен с хитове като "Бягам" и "После ще му мислиш", както и с успешното си представяне в "Като две капки вода", Дара Екимова успя да се качи за 12 седмици на върха на класациите у нас с песента "Недей да ме будиш", която изпълнява заедно с Тино.
 
Новият музикален проект на изпълнителката носи странното заглавие "Стокхолм" и всъщност засяга травматичното привързване към взаимоотношения и ситуации. Така нареченият Стокхолмски синдром е необичаен феномен, свързан с изграждането на емоционална връзка между заложник и похитител, често се наблюдава в случаите на домашно насилие, но всъщност вирее в най-различни житейски форми.
 
 
"Стокхолм" е едно от онези вдъхновения, които идват мигновено и необяснимо. Песента е метафоричен разказ за Стокхолмския синдром. Връщаме се към нещата, от които ни боли, към онези, които ни нараняват, защото сме в капана на емоционална зависимост", споделя Дара Екимова.
 
Песента, която има заряд на поредния хит на певицата, е написана от самата нея в съавторство с Искрен Тончев – Искрата. Към нея излиза и провокативно видео с режисьор и сценарист Бойко Щонов и оператор Калоян Игнатов.
 

Свързани новини

Роби представи нов албум с колаборации

29.04.2024

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Предстои да излезе и видеото към песента

18.10.2023

Броени дни до "Парк фест"!

18.09.2023

Дара Екимова с неочакван дует

06.03.2023


flash