Bulgarian Cartrader се завръща за първия си самостоятелен концерт у нас

След феноменалния успех, който пожъна по-време на третото издание на Sofia Live Festival, неповторимият Bulgarian Cartrader, ще завърши европейското си турне с ексклузивен самостоятелен концерт на 11-ти ноември, в Sofia Live Club. 
 
Освен първото самостоятелно гостуване на Даниел Стоянов, датата бележи и годишнината от издаването на дебютния му албум Motor Songs. За този специален повод, Bulgarian Cartrader ни е подготвил концерт изпълнен с изключително позитивна енергия, истинско празнично настроение и незабравимо изживяване. Самият той признава, че с нетърпение очаква да отпразнува този специален ден заедно с феновете си в България.
 
Родните ценители на хубавата музика, ще имат възможност да се насладят на блестящия талант и уникалното творчество на Bulgarian Cartrader, който отново ще заплени сцената, но в по интимна обстановка. Шоуто се очаква да бъде още по-впечатляващо и всеки пропуснал да го види по-време на Sofia Live Festival ще има шанс да поправи тази грешка. 
 
Зад личността на Bulgarian Cartrader се крие мозъкът и поетичното сърце на Даниел Стоянов, чиято бивша група Malky е добре позната на европейската музикална сцена. Даниел живее в Германия повече от 20 години. Свирил и работил много като музикант и автор на песни за Solomun, рапъра Casper и берлинската институция Seeed. Многократно е излизал и на една сцена с германската супер звезда Xavier Naidoo. Bulgarian Cartrader е и изключително талантлив текстописец, който смело се освобождава от ограниченията на популярната музика и следва своя собствен път. 
 
Врати: 20.30ч. Начало: 22.00ч. Първите 100бр. Early bird билети за концерта на Bulgarian Cartrader са на цена от 30 лв. След изчерпването им цената ще е 35 лв., а в деня и на място 40 лв. Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и партньорските каси. 

Свързани новини

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024

Французойка е големият победител

19.01.2024

Изпълнителят с първо клубно шоу у нас

06.11.2023


flash