Търси в сайта...

ALMA показа втория сингъл от дебютното си EP

С всеки свой проект ALMA ни отвежда на емоционално пътешествие в света на музиката, впечатлява с авторски талант и нежни вокални линии. Новата ѝ песен се казва "Paralyzed" и днес излиза с официално музикално видео. 
 
"Paralyzed" e второто парче от дебютната мини колекция на ALMA, която тя представи през април с премиерата на едноименния ѝ сингъл "Dark Side Of The Moon". По създаването на музиката и текста на "Paralyzed" ALMA работи с Константин Бешков (KayBe) и с един от най-добрите автори на филмова музика - Джонатан Шейнс, в резултат на което се ражда хипнотизираща и ексцентрична песен.
 
 
"Paralyzed" е стъпка към себеоткритието, грижата и вътрешния баланс, за който пея в EP-то ми Dark Side of the Moon. В песента разказвам за пътя към себе си и нелеката задача да не позволя на света да влияе на емоционалното ми състояние и възприятието ми за мен самата. Процесът не е лесен. Често ни кара да се чувстваме парализирани, заклещени между миналото и бъдещето", споделя за проекта ALMA.
 
Визуализацията на "Paralyzed" e смела и необикновена. По концепцията на видеото ALMA си партнира с креативното дуо The Trackers, a по реализацията работи Иван Димитров (Торекса) и екипа на "Вирджиния Рекърдс".

Свързани новини

ALMA с изненадващо EDM парче

06.12.2023

Ново от ALMA

27.10.2023

"Повече" с хитов ремикс

24.10.2023

ALMA с нов сингъл и видео

29.09.2023

"Игра на калмари 2": познати и нови лица

19.06.2023


flash