Търси в сайта...

DEEP ZONE Project в нова колаборация - с гръцката звезда Аристос Константину

Преди месец DEEP ZONE Project стартираха музикалното лято с песента "Punta Cana", която от деня на премиерата си обикаля родните клубове и вече няколко седмици стои в класацията Топ 10 за най-слушани парчета в българския ефир. 
 
Групата не ни позволява да затаим дъх задълго и вече е готова с хит №2 за лято 2023. Днес, 29 юни, е неговата официална аудио и видео премиера. 
 
 
Песента е в колаборация с известния гръцки изпълнител Аристос Константину и се отличава с взривяващ денс бийт, живи балкански инструменти и емоционален текст. По музиката работят Диан Соло и Дани Димитров, а в писането на текста си партнират Анастасия Мавродиева и Аристос Константину. 
 
Вокалистката на формацията - Ева Мария, се справя отлично с пеенето на български и гръцки език, след като преминава през интензивни уроци, също както се подготвя и за предишния им сингъл "Punta Cana", в който пее на испански.
 
Освен с аудио, "Апокалипсис" излиза и с впечатляващ видеоклип, режисиран от Доби Николов. Във видеото DEEP ZONE Project са позиционирани на специална въртяща се платформа и са снимани с камера за 360-градусова картина.
 
"След снимачния ден и тримата имахме световъртеж, и се чувствахме като с морска болест. Все едно се бяхме возили на яхта в бурно море. Много сме щастливи от финалния резултат и нямахме търпение да го споделим с нашите фенове", разказват за видеото DEEP ZONE Project.

Свързани новини

Първото БГ видео, изцяло направено с ИИ

11.04.2024

DEEP ZONE Project отвъд океана

02.11.2023

Deep Zone Project с нов летен хит

18.05.2023

Етно и електроника от DJ Dian Solo

28.10.2021

Дидо от Deep Zone в нов проект

07.06.2021


flash