Миро започва "Отначало" с премиера на нов сингъл и видео

Той притежава един от най-емоционалните вокали на музикалната сцена у нас, създател е на някои от най-вълнуващите и любими мелодии и текстове, които са му спечелили заслужено място на върха. След премиерата на сборния си албум с хитове, озаглавен 46, Миро е готов и с видеото към най-новото си парче "Отначало". 
 
"Създадох "Отначало" в труден за мен момент. Повтарях си "това ще мине", "мигът да съм добре ще дойде" и просто исках да направя най-слънчевата и безгрижна песен, на която съм способен в сътрудничество с музикантите, които почитам," споделя за песента Миро.
 
 
Музиката и текстът са негови, а по аранжимента работят фънк формацията SoulBmoll, Крум Георгиев и Иван Иванов. "Отначало" е единственото ново парче в траклиста на студийната му колекция 46, представена в края на април с разпродаден концерт в Pirotska 5 Event Center.
 
През август Миро тръгва и на национално турне "Best Of", което събира големите му хитове от последните 23 години. Музикалната програма ще обиколи шест града, като първо ще премине през Созопол, следват Бургас, Стара Загора, Варна, Плевен и София.
 
Публиката ще има удоволствието да чуе на живо песни като "Някога преди", "Губя контрол, когато", "Август е септември", "Убиваме с любов", "Гълъбо", едни от най-известните му дуети и др. Предстоят и изненади за феновете, като във всеки град ще има специално участие на различни гост-изпълнители. Билети за турнето на Миро "Best of".
 
Созопол, Летен театър, 11 август
Бургас, Летен театър, 2 септември
Стара Загора, Летен театър 7 септември
Варна, Летен театър 14 септември
Плевен, Летен театър 16 септември
София, зала 1 на НДК, 11 октомври

Свързани новини

Ново от Миро

20.03.2024

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

"Повече" с хитов ремикс

24.10.2023

Нов албум от Миро

28.04.2023

Миро и ALMA с футуристично видео

01.07.2022


flash