Суперпопулярният украинец Иван Дорн пристига за Breeze Fest

След новината, че големите Black Eyed Peas избират Breeze Fest в България за единствена точка в Югоизточна Европа от световното си турне, феновете вече имат нов повод за нетърпеливо очакване. 
 
На 22 юли, специално за Breeze Fest, в Бургас пристига звездата на руската и украинска сцена Иван Дорн. Хитовете му  са слушани и споделяни милиони пъти в музикалните платформи, което го налага като емблема на модерния поп. Миксирайки поп, електронна музика и фънк, Дорн неколкократно печели приз за най-добър изпълнител и за артист с най-добър концерт на живо. Дори само това обещава неповторимо музикално изживяване, по време на Breeze Fest, но организаторите добавят и още имена с wow ефект! 
 
На 22 юли, по време на Breeze Fest Burgas, на две сцени с безкомпромисно звучене ще излязат още Дара, група Молец, Папи Ханс, Керана и Мила Роберт. Най-горещите български звезди също ще зарадват феновете с безапелационните си хитове, а музикалната селекция и мащабът на фестивала дават заявка Breeze Fest да бъде едно от забележителните морски събития. 
 
Освен с изключителния си мейнстрийм мащаб Breeze Fest се отличава и със своята уникална социална концепция. Екипът на феста предвижда специален, но не и отделен достъп за хора в неравностойно положение, за да могат те пълноценно и без ограничения да изживеят случващото се. Организаторите на Breeze Fest приемат за своя мисия възпитанието на добър музикален вкус и толерантна фестивална култура в подрастващите и за това дават възможността деца без родители да са част от публиката и да усетят магията от музиката на живо.

Свързани новини

Бандата предизвика фурор на BREEZE Fest

25.07.2023

Уникален шанс за един късметлия

05.07.2023

Бандата идва с нова вокалистка

05.06.2023

Бандата за първи път у нас

15.05.2023


flash