Джейсън Деруло нагорещява лятото със "Slow Low"

Джейсън Деруло сподели най-новия си летен хит – "Slow Low.
 
Написана от Джейсън Деруло и Шон Чарлс, промяната на темпото в "Slow Low" е невиждано досега творческо решение, което със сигурност ще привлече вниманието на всички. Джейсън е известен със способността си да задава модни тенденции и да бъде новатор. 
 
 
“Slow Low” е най-новият от поредица забележителни хитове на Деруло, която включва "When Love Sucks (When Love Sucks (Feat. Dido)", интерполация на хит сингъла на Дайдо от 1999 – "Thank You", "Glad U Came" и колаборацията му с Давид Гета "Saturday/Sunday". 
 
Деруло, който в момента е част от треньорския панел на "The Voice Australia", отпразнува "Saturday/Sunday" с изпълнение на живо на третото годишно събитие "NFL TikTok Tailgate" – най-доброто предварително парти на лигата преди "Super Bowl LVII", на "State Farm Stadium" в Глендейл, Аризона. В допълнение, части от изпълнението на Деруло – към когото се присъединиха кучета роботи, което включваше такива хитове като платинено сертифицирания "Talk Dirty",  беше излъчено по телевизията във "FOX Super Bowl LVII Pregame Show". 

Свързани новини

Първи дует с индийски изпълнител

08.05.2024

Нов танцувален химн

22.04.2024

Клипът е сниман в ласвегаския "Voltaire"

10.04.2024

Неочакван дует

26.01.2024

Коледни звънчета

22.11.2023


flash