Ан-Мари и Шаная Туейн се събраха в новия сингъл "Unhealthy"

Третият албум на Ан-Мари – Unhealthy, ще излезе на 28-ми юли, но преди това англичанката обедини сили с Шаная Туейн за едноименния сингъл. 
 
 
Песента "Unhealthy" на Ан-Мари с участието на Шаная Туейн, продуцирана от Конър и Райли Макдона (Jonas Brothers, Joji, Джон Леджънд), е идеалното поп/кънтри ободряващо парче. Ан-Мари винаги е искала да напише песен с кънтри влияние и решава, че предстоящият ѝ трети албум ще бъде идеален за това. Като дългогодишен фен на Шаная - кралицата на кънтри/поп музиката, Ан-Мари се свързва с нея по-рано тази годината, предлагайки ѝ сътрудничество. На 23-ти март двете оглавяващи класациите изпълнителки се срещат в Лондон и записват песента.
 
Unhealthy - съдържание:
1. "Sucks to Be You"
2. "Sad B!tch"
3. "Psycho" (с Aitch)
4. "Haunt You"
5. "Trainwreck"
6. "Grudge"
7. "Obsessed"
8. "Kills Me to Love You"
9. "Unhealthy" с участието на Шаная Туейн)
10. "Irish Goodbye"
11. "Cuckoo"
12. "You & I" (с участието на Калид)
13. "Never Loved Anyone Before"
 
Вдъхновен от всички сфери на живота ѝ, третият албум на Ан-Мари – Unhealthy, ни предлага да надникнем в нейния съвършено несъвършен свят. Написан през период, когато тя се чуваства готова да преразгледа и осмисли редица сурови минали връзки, като същевременно се учи да преживява нови положителни, новият албум ни отвежда на пътешествие от хаоса към удовлетворението; това е Ан-Мари, стояща уверено, прегърнала една изцяло нова версия на себе си, която е по-смела, по-дръзка и по-блажена и щастлива от всякога.
 
Засягайки темите за тъга, гняв, радост, бунт и еуфория, Unhealthy представя Ан-Мари, която изживява своите възходи и падения според собствените си правила. 

Свързани новини

Ан-Мари с нова песен

14.07.2023

Ново от гениалния диджежй

11.04.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

Ан-Мари с ново парче

09.02.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022


flash