Търси в сайта...

Поли Хубавенска с авторска песен - "Light Оf Тhe Sun"

"Light Оf Тhe Sun" - новата песен на Поли Хубавенска, излезе преди броени дни. Символиката на месец май като времето на ново начало, светлина и надежда е вплетена не само в заглавието - "Light Оf Тhe Sun", но и в идеята на целия проект. 
 
"Дълго работих над тази песен", споделя Поли. "Неслучайно изчаках с дебюта ѝ, защото исках този самостоятелен проект да е перфектен. След многото тъмни моменти, които преживяхме, песента ми е послание да погледнем от светлата страна на нещата, да съберем сила и енергия и всеки да започне  да прави онова, за което мечтае."
 
Като артист, чийто глас е познат от съвместните проекти със световноизвестни диджеи, между които и големият Армин ван Бюрен, към песента веднага проявяват интерес международни музикални компании. Поли разглежда много внимателно предложенията, но финалното решение е да се продуцира сама. Екипът ѝ също е прецизно подбран.
 
 
В "Light Оf Тhe Sun" Поли Хубавенска работи с майстора на финия музикален изказ Явор Русинов. Като един от създателите на Bulgaro и част от екипа на YAKU - етнопроектът на Курт Хауенщайн (SUPERMAX), Русинов вибрира на една творческа вълна с изпълнителката. Композиторът предлага музикалната идея, а Поли веднага усеща потенциала и посоката, по която трябва да се развие. "Благодаря на Явор за енергията, търпението и целия творчески опит, който вложи. Той работи много, докато всичко стане перфектно." 
 
"Light Оf Тhe Sun" е песен на български и английски език, като в нея са преплетени и родните фолклорни мотиви - запазената марка на Поли. Изпълнителката неведнъж е получавала съобщения от свои чуждестранни фенове с молба да преведе дадена народна песен, за да усетят истинското ѝ послание. С "Light Оf Тhe Sun" етноритъмът се изкачва стъпало нагоре, където и чуждестранната публика може да разбере посланията. 
 
 
Аудиото е следвано от видео, а за визията няма нужда от превод - тя е зрелищна и уникална. Екипът е повече от интересен - в него всеки има повече от една роля. Режисьорът Александър Моллов предлага живописната локация на морския бряг. Популярният от тв екрана коафьор Калин Велинов се грижи за прическата на Поли и улавя всеки слънчев лъч в косите ѝ, а уникалните костюми във видеото са дело на талантливата дизайнерка Никка - която е и танцьор в проекта. Нейната сестра - Веселина Атанасова, също танцува в кадрите, но е и "виновник" за пищния артистичен грим. 
 
Всички работят, вдъхновени от идеята и посланието на "Light Оf Тhe Sun" - един проект, който преодолява граници и дава път на мечтите. 

Свързани новини

Поли Хубавенска с нова песен

25.06.2019


flash