Сам Райдър сподели новия си сингъл "Mountain"

След като се превърна в най-успешния дебютен изпълнител в Обединеното кралство за 2022, Сам Райдър се завръща с чисто нов сингъл, превърнал се във фаворит на публиката – "Mountain", който той изпълни на финала на "Евровизия". 
 
 
Песен, която Сам представи в своите концерти на живо в края на миналата година, "Mountain" продължава да разглежда темите за поддържане на позитивност насред несгодите. Парчето беше забележителен момент от неговото британско турне през март, което включваше най-голямото му шоу в Обединеното кралство до момента – разпродаден концерт пред 5000 зрители в "Hammersmith Apollo". Изпълнено с неговите сензационни вокали, блестящото парче прелива от заразителна слънчева енергия, която придава нова инди-фолк сила.
 
Говорейки за новата песен, Сам казва: ""Mountain" е за постоянството, надвиването и преодоляването на това, което животът ти поднася."
 
 
Освен че работи върху нова музика, партньорства с два големи бранда, няколко проекта и разпродадено турне в Обединеното кралство, той се завърна на сцената на Евровизия, където стартира кариерата му преди почти година, когато постигна най-добро класиране на Обединеното кралство от над 20 години насам.
 
След една звездна 2022, в която направи главоломен възход, Сам Райдър продължава да се утвърждава като едно от най-бързо изгряващите имена на британската музикална сцена. Неговият хит сингъл "Space Man" стана златно сертифициран, с над половин милион продадени копия в Обединеното кралство, а дебютният му албум There’s Nothing But Space, Man! е каталог със заразителна поп енергия, който се изкачи до първа позиция. 

Свързани новини

Сам Райдър с нова песен

29.05.2023

Поли Генова гостува на Сам Райдър по BBC

06.05.2023

Сам Райдър с нов сингъл

04.11.2022

Два града се състезават за Евровизия

28.09.2022

Британецът Сам Райдър с ново парче

22.08.2022


flash