Бобо се завръща в компанията на Slatkaristika

Бобо се появи на българската музикална сцена в апогея на телевизия ММ с хита "Първичен инстинкт", в който си партнира с група "Димна завеса". 
 
Само за една нощ се превърна от 18-годишно момчето в R&B и хип-хоп звезда. Зад гърба си има редица успешни музикални проекти, сред които "Пороци" и "Всеки ден е велик ден". С яркия си талант на автор, усещането си за модерност в музиката и специфичния си леко дрезгав тембър, Борислав Димитров-Бобо, е един от най-интересните артисти у нас. 
 
Твори във всякакви стилове – от рага, през R&B до хип-хоп, а в новия си проект озаглавен саркастично "Мъка", той залита и по нашумелия в световен мащаб афро фюжън. В "Мъка" Бобо си партнира с популярния македонски рапър Марко Маринкович-Slatkaristika. Песента е и първи знак за предстоящия студиен албум на Бобо, наречен ALKEBU-LAN  – древното име на Африка, от където са и корените на изпълнителя по бащина линия.
 
 
Музиката и текста на "Мъка" са на Бобо, а по продукцията на парчето работят нигерийският продуцент - Cracker Mallo ("Черната пантера 2) и Борислав Миланов. Видеото на "Мъка" е свързано с цял късометражен филм, създаден за предстоящия албум на Бобо. Нестандартните визуализации са на режисьора и носител на много награди – Димитрис Георгиев и един от най-добрите киноекипи у нас.

Свързани новини

Гласуваме до 10 май

04.04.2024

Slatkaristika & Trinity Strings: концерт

23.11.2018


flash