Двойка ли са Шакира и Том Круз?

Кинозвездата Том Круз и колумбийската певица Шакира бяха засечени заедно на Гран При на Формула 1 в Маями.

Знаменитостите са присъствали на представянето на пилотите преди състезанието. Не само това - според информацията на Page Six двамата след това са си тръгнали заедно, за прекарат усамотено време в частен апартамент.

@juliettedays #shakira y #tomcruise en la #formula1 ♬ son original - La tía Juliettte

Шакира е необвързана от близо година, след като се раздели драматично с бащата на двете й деца - футболиста Жерар Пике. През лятото на 2022 двамата обявиха раздялата си след 11 години заедно. 

Певицата бързо се съвзе и издаде първата си песен след раздялата - "Monotanía", за която се смята, че е посветена раздялата и на разбитото й сърце.
 
 
Латино дивата обаче промени тона и в началото на годината пусна откровена песен за предателството на бившия й и дори споменава името на новата му приятелка  в нея. 
 
Това не е всичко за Шакира. Тя стана първата латиноамериканка, която стана  "Жена на годината на Билборд". Призът й бе връчен на гала вечер в събота. 
 
От своя страна, холивудският ас Том Круз постоянно е спряган с различни красавици. Последната му документирана връзка обаче е отпреди близо година с актрисата Хейли Атуел. Двамата се събраха към края на месец май, но през лятото окончателно се разделиха. 

Свързани новини

Горещата колумбийка с нов албум

25.03.2024

Шакира с нов албум след седем години

16.02.2024

Фен на Шакира: "Тя е моя съпруга"

17.01.2024

Увековечиха я!

02.01.2024

Нейната гледна точка

28.11.2023


flash