Twenty One Pilots издадоха албума MTV Unplugged

Twenty One Pilots издадoха албума MTV Unplugged, в който представя преоработени версии на някои от най-големите хитове от каталога си. 
 
Първоначално записани пред публика на живо миналото лято за емблематичната поредица "Unplugged" на MTV, Twenty One Pilots създадоха ориентирано към феновете изживяване, като поканиха някои от най-големите си фенове в Лос Анджелис да присъстват на интимния запис. Подхранвани от участието на публиката, преоработените парчета, създадени по време на изпълнението, отбелязват взаимодействието между групата и феновете.  
 
 
Албумът е наличен във всички стрийминг платформи и във физически формати за първи път с ексклузивен син винил и луксозно CD, придружено от фотокнига с 24 страници. Освен това групата разполага и с нова мърч колекция на MTV Unplugged, която отдава почит на емблематичното изпълнение. 
 
MTV Unplugged - съдържание:
1. Intro 
2. Stressed Out 
3. Tear in My Heart 
4. House Of Gold / Lane Boy 
5. Shy Away 
6. Ride / Nico And The Niners 
7. Car Radio / Heathens
 
Twenty One Pilots наскоро отпразнуваха десетилетие от излизането на своя основополагащ мултиплатинен дебютен албум с Fueled By Ramen, с обявяването на "Vessel 10 Year Anniversary Limited Edition Boxset", който беше разпродаден моментално.
 
В края на 2022 Twenty One Pilots получиха множество нови сертификати от RIAA, включително златен сертификат за последния им албум Scaled And Icy, както и за техния сингъл "Shy Away", платинен сертификат за сингъла "Jumpsuit" и диамантен сертификат за "Heathens". Това отбеляза втория диамантен сертификат на групата, превръщайки я в един от 18-те изпълнители, които някога са печелили няколко диамантени сертификата за един сингъл. 
 
Twenty One Pilots прекосиха Северна Америка с турнето "THE ICY TOUR 2022". През миналото лято Twenty One Pilots бяха хедлайнери на фестивали в цял свят и споделиха специална версия на живо на "Heathens", вдъхновени от възможността да претворят песента, приспособявайки я към света на оригиналния хитов сериал на Netflix – "Stranger Things".
 
 
Заснета по време на последния концерт от тяхното европейско фестивално турне в "Electric Castle" в Румъния, "Stranger Things // Heathens" (Live from Romania) е придружена от официално видео, улавящо изненадващи моменти на живо от фестивалната площадка при историческия замък Bánffy.
 

Свързани новини

Дуото тръгва на турне

02.04.2024

21P отново са тук

05.03.2024

Лимитирано издание за 10 рожден ден

13.01.2023

Twenty One Pilots с ново видео

28.07.2022

Twenty One Pilots с нова песен

19.05.2021


flash