Миро събира всичките си хитове в нов албум

Всяка от песните му е "печат" не само в душата на публиката, но и в историята на българската поп музика. Той е притежател и на най-емоционалния вокал на музикалната сцена у нас, създател на някои от най-вълнуващите и любими мелодии и текстове, с талант и присъствие, които са му спечелили заслужено място на върха.   
 
Като тръгнем от "Някога преди" – първото му самостоятелно парче след Каризма, минем през "Губя контрол, когато", "Август е Септември", "Убиваме с любов", "Гълъбо", "Печат от моята душа", "Очите", "Сувенир", "Върха на планината" и стигнем до "Повече" – дуетът му с ALMA, Миро може да се похвали само с песни–съкровища. Всички чакаха от години изпълнителят да събере тези бижута на едно място. 
 
 
Подаръкът е налице – сборен албум със заглавие, което хем маркира времето, хем бяга от него. 46 на Миро е албум, събрал някои от най-красивите български песни и един нов трак – "Отначало", който ще излезе с видео през май. "Благодаря ви, че сте с мен! С 46 прегръщам и освобождавам миналото и започвам отначало. Този албум е благодарност за всичко, което е било и всичко, което предстои", споделя Миро.
 

Днес, 28 април, Миро ще отбележи премиерата на 46 с концерт в Pirotska 5 Event Center, билетите за който бяха разпродадени. На сцената с него ще бъдат страхотните музиканти от SoulBMoll, а водещи на събитието ще са Ники Кънчев и Атанас Стоянов. 


Свързани новини

Ново от Миро

20.03.2024

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

"Повече" с хитов ремикс

24.10.2023

Миро с нова песен

26.06.2023

Миро и ALMA с футуристично видео

01.07.2022


flash