Модерният свят и автентичните традиции се преплитат в новата песен на Веси Бонева

Веси Бонева представи най-новата си песен - "Следи", която ни потапя в една интересна история, свързана с завръщане към българското културно наследство и традиции. 
 
 
Песента е написана от Светлин Къслев и Веси Бонева, съчетавайки елементи от българския фолклор с модерен подход. Текстът е написан от Веси Бонева, Светлин Къслев и Ива Костадинова.
 
 
Специално участие в песента заеха двете сестри, фолклорните изпълнителки Ива и Велислава Костадинови, които вдъхновиха и заредиха енергията на песента с гласовете си и българска натурална красота.
 
 
Във видеото, в чиято режисура се включва и самата Веси, участват и част от танцьорите от "Майсторите на танца", като този път се включват със силно актьорско присъствие. Те пресъздават българската традиционна "седянка", която е олицитворявала събирането на младите хора, които са били готови за женитба около седенкарския огън.
 
 
Много специално участие във видеоклипа на "Следи" заема един от "Гласовете на България" - Калоян Николов. Изявявайки своите актьорски, а не певчески способности, той представя връзката - "Моста" между новото и старото, преплетени в сюжета на завръщане към ценностите и стойностни културни същности на идното поколение.
 
 
Локациите, които виждаме във видеото са две: бутиков хотел, който пресъздава модерния и луксозен свят, и музей "Стойова къща" в гр. Радомир, който ни пренася в автентичната, красива, българска обстановка. 
 

Свързани новини

Веси Бонева се завръща с ново парче

12.05.2020

Веси Бонева с поетичен рецитал

20.11.2017

Веси Бонева и DJ Kaiski с летен хит

22.06.2016


flash