Ерос Рамацоти с рекордно дълъг концерт пред пълната зала "Арена София"

Ерос Рамацоти се раздаде сърцато пред българската публика снощи. Шоуто на италианеца в столицата продължи близо два часа пред пълната зала "Арена София". 

Италианската звезда вдигна на крака близо 12 000 души, които пяха обичаните му хитове, но чуха и песните от новия му албум "Battito Infinito". Записът е повече от успешен и постави Ерос отново високо в класациите. Страхотно въздействащ е дуетът му с Алехандро Санс„Soy“, който от първо слушане създава емоция.

По време на световното му турне, част от което е концерта му у нас, Ерос е съпровождан от бенд от деветима музиканти, сред които две страхотни певици и саксофонистът , който е силна част от шоуто на италианската звезда.

А в залата имаше четири поколения фенове – буквално баби бяха довели своите внучета. Самият Ерос нееднократно скочи в публиката, напарви си селфита с десетки хора и дори успя, пеейки да раздаде автографи. Тази година Рамацоти навършва 60-годишна възраст и освен няколкото килограма повече, нищоо не се е променило от последната среща с българската публика преди няколко години.

Новият му албум „Battito Infinito“ излезе на 16 септември, и Рамацоти пое на мащабно турне в 60 града по света и София бе една от неговите спирки.

Рамацоти пристигна в столицата късно в неделя, като не пропусна да посети пицарията на Лео Бианки.

Текст: Кристина Цветкова
Снимки: Бойко Кичуков


Свързани новини

Ерос Рамацоти - на крилете на любовта

23.08.2023

Ерос Рамацоти пристига у нас днес

24.04.2023

Секс символът има внук

31.03.2023

Ерос Рамацоти с ново видео

12.12.2022

Най-добрата селeкция #FreshNewMusic

07.10.2022


flash