Снимките на "Rust" започнаха 18 месеца след смъртоносния инцидент

Снимките на уестърна "Rust" ("Ръжда"), на снимачната площадка на който преди 18 месеца актьорът Алек Болдуин стреля със зареден пистолет и причини смъртта на операторката Халина Хъчинс, ще бъдат възобновени на 20 април в американския щат Монтана.
 
ФБР отсече: Алек Болдуин е натиснал спусъка срещу Халина Хътчинс
 
Преди фаталния инцидент снимките за продукцията бяха край Санта Фе, Ню Мексико. Болдуин ще продължи да изпълнява главната роля, а Джоел Соуза, който беше ранен при инцидента, ще се върне към режисьорските си задължения, предаде БТА. Оператор ще бъде Бианка Клайн.
 
Завършването на продукцията е част от споразумение между Болдуин, който е сред продуцентите на филма, с вдовеца на загиналата операторка Матю Хъчинс. Съгласно споразумението Хъчинс ще бъде изпълнителен продуцент на "Rust".
 
Актьорът и продуцент Алек Болдуин произведе фаталния изстрел с пистолет, зареден с бойни, вместо с халосни патрони, на снимачната площадка на уестърна "Rust" през октомври 2021, ранявайки режисьора Джоел Соуза и операторката Халина Хъчинс. Хъчинс почина на път към болницата. Снимките за филма бяха преустановени.  

Свързани новини

Съдят Алек Болдуин през юли

15.04.2024

Нов развой на сагата

23.10.2023

Сагата няма край

17.08.2023

Свалиха обвиненията от Алек Болдуин

21.04.2023

Съдът взе решение

02.02.2023


flash