Ели Гулдинг се завърна с Higher Than Heaven

Британската звезда Ели Гулдинг се завърна с петия си студиен албум Higher Than Heaven – енергичен поп проект, в който централно място заемат характерните ѝ вокали.
 
Higher Than Heaven е посветен на това да се наслаждаваме на живота, да обичаме страстно и включва хитовете “By the End of the Night”, “Easy Lover”, “Let It Die” и “Like a Savior”. В творческия процес участват някои от най-добрите автори и продуценти днес - Грег Кърстин (Sia, Maggie Rogers, Elton John), Джеси Шаткин (Charli XCX, Years & Years), Koz (Sam Ryder, Madonna, Dua Lipa) и Андрвю Уелс (Halsey, Yungblud). 
 
 
"Толкова се радвам, че най-накрая мога да споделя новата си музика със света. Higher Than Heaven не е направен на базата на лични преживявания и беше толкова освежаващо да не преминавам отново през всичко, което ми се е случило. Надявам се всеки да вземе нещо положително от Higher Than Heaven - искам докато слушат този албум, хората да танцуват и да се влюбят един в друг, в живота и в самите себе си", споделя Ели. През есента тя тръгва на европейското си турне, което ще започне на 16 октомври в Дъблин. 
 
Наред с невероятната си музикална кариера, тя е и дългогодишен активист и филантроп, който използва платформите си, за да ангажира младите хора с проблемите в света днес. През 2017 Гулдинг получи наградата New Voices на ООН и като признание за нейната отдаденост стана посланик на ООН за околната среда. Гулдинг бе избрана за тазгодишния носител на наградата TIME100 Impact Award, а скоро след това обяви, че е и представител на организацията за защита на дивата природата WWF (Worldwide Fund for Nature).

Свързани новини

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

Ели Гулдинг - "Like A Saviour"

10.02.2023

Чуй Ели Гулдинг и "Let It Die"

20.10.2022

Най-добрата селeкция #FreshNewMusic

07.10.2022

#FreshNewMusic тази седмица

25.07.2022


flash