Ерос Рамацоти стана дядо

Ерос Рамацоти стана дядо. Вчера дъщеря му, двадесет и шест годишната Аурора Рамацоти, роди момченце, което бе кръстено Чезаре. Новината стана набързо водеща за италианските медии и дори позасенчи безпокойството относно здравето на папа Франциск.
 
Аурора Рамацоти е дъщеря на Ерос от първия му брак с модела, телевизионната водеща и актриса Мишел Хунцикер, припомня БТА. Именно Мишел съобщи в социалните медии първа новината за раждането на внучето си. Щастливата майка пък публикува снимка, на която се вижда само юмручето на бебето, което докосва юмрука на баща си, партньора на Аурора – финансистът Гофредо Черца. От съобщението на щастливата баба става ясно, че бебето се е родило в клиника в Соренго, в кантона Тичино в Швейцария.
 
 
Аурора Рамацоти е блогър, но участва и в музикалните проекти на баща си. Изявявала се и във филми и като водеща на телевизионни програми. В Италия обаче тя е обект и на доста нападки. Нейни критици казват, че тя дължи славата си само и единствено на известните си родители. Аурора Рамацоти се защитава шеговито срещу нападките по неин адрес, но неотдавна сподели, че е жертва на истински виртуален тормоз. Тя дори написа рап парче в отговор на онези, които я тормозят онлайн.
 
За Ерос Рамацоти, който тази година навършва 60 години, раждането на внучето му на тази възраст е нещо нормално. Но за Мишел Хунцикер, която е родена през 1977, появата на малкия Чезаре на бял свят, я прави млада баба.
 
След краха на брака на Ерос и Мишел, двамата се обвързаха с други партньори. Ерос се събра с модела Марика Перегринели, по-млада от него с 25 години. От този брак, който също завърши с развод, той има още две деца -  Рафаела Мария, родена през 2011, и Габрио Тулио, роден през 2015. Мишел пък се омъжи за наследника на модната марка Трусарди – Томазо Трусарди, от когото също има две деца - Соле, която тази година ще стане на 10 годинки, и Челесте, която тази година ще навърши 8 години. Двойката се раздели за няколко месеца миналата година, после се събра отново, но накрая Томазо и Мишел установиха, че не могат да спасят брака си.
 
Малко преди раждането на внучето Чезаре, Ерос Рамацоти пък се похвали в социалните мрежи с нова любима – Далила Джелсомино, родена през 1989 в Милано, но живееща в Канкун, където работи в областта на недвижимите имоти и хотелиерското настаняване.
 

Свързани новини

Ерос Рамацоти - на крилете на любовта

23.08.2023

Ерос Рамацоти взриви 12 000 в София

26.04.2023

Ерос Рамацоти пристига у нас днес

24.04.2023

Ерос Рамацоти с ново видео

12.12.2022

Най-добрата селeкция #FreshNewMusic

07.10.2022


flash