Тейлър Суифт и Хари Стайлс триумфираха на музикалните награди на iHeard Radio

Тейлър Суифт и Хари Стайлс спечелиха отличията на музикалните награди на iHeard Radio.
 
Суифт спечели приза за песен на годината за "Anti-Hero" и освен това беше почетена с наградата "Новатор",  присъждана на артист, който през цялата си кариера е оказвал влияние върху световната поп култура. Звездата Лени Кравиц специално подчерта този факт с обща снимка в Instagram. Той написа "ти си семейство" за певицата. Лени беше и водещ на церемонията и направи специален концерт с най-големите си хитове "American Woman", "Fly Away" и "Are You Gonna Go My Way".
 
 
Сред предишните носители на приза "Новатор" са U2, Фарел Уилямс, Джъстин Тимбърлейк, Алиша Кийс, Бруно Марс.
 
Хари Стайлс беше обявен за изпълнител на годината. Певецът не присъства на наградната церемония в театър "Долби" в Лос Анджелис, защото се намира в Япония, но благодари за оказаната му чест в предварително записано видео.
 
 
Рапърката Doja Cat беше обявена за най-слушан изпълнител. Миналата година песните й са слушани 3,6 милиарда пъти по радиото и в стрийминг платформите. 
 
Певицата P!nk откри шоуто с изпълнение на парчето "Trustfall". По-късно тя беше почетена с наградата "Икона" - признание за нейното влияние върху поп културата, дълголетие, актуалност и лоялна фенска армия по целия свят. 
 
Пат Бенатар и Нийл Джиралдо отдадоха почит към P!nk, изпълнявайки хита ѝ "Just Like a Pill." Кели Кларксън, която ѝ връчи наградата, изпя парчето ѝ "Just Give Me a Reason". 
 
Беки Джи и Карол Джи спечелиха отличието за латино поп/регетон песен на годината за "MAMIII". В категорията за кънтри песен на годината трофея получи Коул Суиндъл за  "She Had Me At Heads", съобщава БТА. 
 
Сред останалите призьори на наградите се наредиха Сам Смит и Ким Петрас с "Unholy" (най-добро сътрудничество), Фючър, Дрейк и Темс (рап песен на годината за "WAIT FOR U"), Imagine Dragons (най-добър дует/група на годината), Морган Уолън (кънтри изпълнител на годината), Papa Roach (рок изпълнител на годината), Давид Гета и Биби Рекса (денс парче на годината за "I'm Good (Blue)"), Анабел Ингланд (денс изпълнител на годината).  

Свързани новини

Рекорд след рекорд

25.04.2024

Неочаквана радост за феновете

19.04.2024

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Тейлър продължава победния си ход

03.04.2024

Международен скандал ?

08.03.2024


flash