Rosalía и Раув Алехандро празнуват любовта си със съвместен мини-албум

Rosalía и Раув Алехандро представят първия си съвместния си проект "RR", състоящ се от три парчета – "Beso", "Vampiros" и "Promesa".
 
 
Мини-албумът представя пътя им като двойка, проследявайки развитието на връзката им от миналото до настоящето с намеци за това какво крие бъдещето. Техните гласове се допълват, заключвайки се в творческа химия… такава, каквато само партньорите могат да споделят. В същото време техните стилове се сливат в свежо и пламенно звучене.
 
"RR" - съдържание:
1. Beso
2. Vampiros
3. Promesa
 
 
"За нас винаги любовта е на първо място, всичко останало идва след това, създадохме тези парчета, за да споделим чувствата си със света. След повече от 3 години тези 3 песни са вече тук и всяка една от тях се отнася за различен етап от връзката ни", казва Rosalía. 
 
 
В чест на издаването на проекта, двамата представят официалния музикален видеоклип към "Beso". Видеото се състои от лични, непоказвани досега кадри, заснети от Rosalía и Раув Алехандро по време на техните пътувания по света. Голяма част са от ваканцията им в Япония, а също така и от Пуерто Рико, Испания, Доминиканската република, Франция, Обединеното кралство и САЩ.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

04.02.2022

Billie Eilish и Rosalía с обща песен

22.01.2021


flash