Четири нови песни наведнъж пусна Тейлър Суифт в полунощ

Тейлър Суифт представи четири нови песни, за да отбележи началото на турнето си The Eras Tour.
 
Пускайки по-рано новината в Instagram, Тейлър разкри, че песните не са били издавани досега, въпреки че някои от тях са записани преди години.
 
Заглавията са "Eyes Open", Safe & Sound с участието на Джой Уилямс и Джон Пол Уайт, "If This Was A Movie" и "All The Girls You Loved Before".
 
Любопитно е, че "Eyes Open" и Safe & Sound са парчета, които Тейлър е записала за саундтрака на първия филм от "Игрите на глада". "Safe & Sound" първоначално е дует с дуото The Civil Wars. Групата се разпадна, но Тейлър ги е събрала отново, за да запишат отново песента. 

Песните излизат през 2012 година, като част от саундтрака на "Игрите на града". 

 
"If This Was A Movie" е взета от луксозното издание на третото LP на Тейлър - Speak Now, докато "All The Girls You Loved Before" е песен, която не е била официално издавана досега. Смята се, че е взета от звукозаписните сесии на Lover. 

 
Първото голямо турне на Тейлър от 2017 г. насам - The Eras Tour за първи път ще обхване цялата дискография на певицата, от едноименния й дебют до миналогодишния блокбъстър Midnights.
 
Турнето започва от Глендейл, Аризона на 17 март, заради което градът даже беше преименуван на Суифт сити. Преди звездата на сцената ще излязат Paramore и GAYLE.
 
Град в САЩ се прекръсти на... Тейлър Суифт
 
Що се отнася до дългоочаквания сетлист на турнето, той все още се пази в тайна. 

Свързани новини

Неочаквана радост за феновете

19.04.2024

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Тейлър продължава победния си ход

03.04.2024

Международен скандал ?

08.03.2024

Тя не спира да създава нова музика

06.03.2024


flash