Гейл сподели нова песен - "everybody hates me"

"Имаше момент в живота ми, в който се чувствах сякаш не ме уважаваха и всичко, което правех, беше съсипано. Честно казано чувствах, че всички ме мразят. Вместо да се удавя в това, се почувствах самоуверена, защото осъзнах, че не трябва да правя нищо за никого другиго. Защото когато всички те мразят, можеш също така да се харесваш и да правиш каквото искаш." – Гейл
 
Гейл освобождава своите изпитания и премеждия в живота чрез новата си песен "everybody hates me". 
 
Рок парчето, задвижвано от китарни рифове, показва как певицата и автор на песени изнася пъргави, но уязвими стихове върху барабанен ритъм, повлияни от пънка. "everybody hates me" пристига само една седмица преди началото на 15-те дати, на които Гейл ще е специален гост на турнето на Тейлър Суифт "The Eras Tour", започващо на 17-ти и 18-ти март в Глендейл. Това, което вече се планира за 2023, е че Гейл ще се присъедини към P!nk на нейното европейско турне.
 
 
"everybody hates me" е първото издание на Гейл от 2022. a study of the human experience volume two and a half включва алтернативни версии на избрани песни от нейните два дебютни мини албумa: a study of the human experience volume one и a study of the human experience volume two. В момента тя работи върху нова музика, като скоро се очаква да излязат още песни. 
 
Гейл стартира своя Discord миналата седмица и заедно с по-нататъшнaта връзка с феновете, тя ще сподели някои изключителни актуализации чрез сървъра. Тя разкри творбата си "everybody hates me" чрез Discord и планира oще предстояща музика за там. Сървърът се основава на социалните последователи на Гейл от над 1,5 милиона фенове в различни платформи и можете да се присъедините чрез discord.gg/TU4dhYYHsW.

Свързани новини

Гейл с нова песен

10.05.2023

Гейл с нова песен

25.10.2022

Новият албум на Гейл е тук

11.10.2022

Гейл с втори албум, записа дует

19.09.2022

Гейл с нова песен

30.08.2022


flash