Джъстин Бийбър отмени цялото си турне, бори се с парализа на лицето

Джъстин Бийбър отмени всички оставащи дати от световното си турне Justice поради здравословните проблеми, които има. 

Още през лятото стана известно, че 29-годишният певец е диагностициран със синдрома на Рамзи Хънт. Става въпрос за парализа на лицевия нерв, вследстовие на вируса, отговорен и за варицелата.

Официалната страница на турнето публикува още, че притежателите на билети автоматично ще получат възстановяване на сумата.
 
Някои от неговите фенове обаче по-рано изразиха безпокойството си, че не са получили възстановяване на суми за отложените дати от турнето, което според съобщенията е събрало 55 милиона долара.
 
Канадецът трябваше да има концерти в САЩ, Австралия и Европа, включително и в Манчестър този уикенд. BBC припомня, че Бийбър си взе пълна почивка от музиката и през 2019 г., за да се съсредоточи върху психичното си здраве.
 
Последният албум на изпълнителя, носител на "Грами", достигна номер едно в САЩ и номер две в класацията на Обединеното кралство през 2021 г. 
 
Все пак не само проблеми има около Бийбър. Вчера, 1 март, певецът отпразнува рождения си ден в компанията на съпругата си Хейли Бийбър. Тя пусна снимка в Инстаграм, на която написа: "29 никога не са изглеждали толкова добре."
 
"Честит рожден ден на най-добрия ми приятел! Думите не биха могли да обобщят всичко, което въплъщаваш“, продължи тя в публикацията, която включва сладки снимки на двойката и певеца като малко дете.
 
26-годишната Хейли заключва, че сега двойката има време за повече радост, повече пътувания, вкусна храна, приключения, повече спокойствие, забавление и най-вече - повече любов.
 

Свързани новини

След дългата пауза заради болестта

08.02.2024

Джъстин и Хейли Бийбър в очакване

18.04.2023

Бийбър се разделя с музикалните си права

23.12.2022

Джъстин Бийбър страда

07.09.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022


flash