Новият сингъл на Рут Колева е най-неустоимата ѝ песен

"Energy"е брилянтна демонстрация на таланта, довел до признанието на Рут Колева за "най-влиятелния български музикант в социалните мрежи". Нейната музика звучи в Русия, Азия, САЩ, а "Energy" добавя поредната перла в короната й от хитове. 
 
В екип с продуценти от световния елит, българската поп сензация разкрива напълно потенциала си в завладяващия нов сингъл "Energy". Това е третият проект, който излиза в резултат на партньорството на Рут със световния музикален гигант Warner Music Group и една от водещите български музикални компании Орфей Мюзик. Тракът се реализира в сътрудничество с продуцента базиран в Лос Анджелис Георги Линев (Kan Wakan) и Илиана Недялкова, автор на хитовия сингъл на ZYAN "Entertainer". 
 
 
Звездният музикален тим създава за Рут едно от най-вълнуващите парчета в кариерата ѝ, а видеото добавя визия към неповторимото усещане. "Energy" е заснет в Музея на минното дело в България, където Years & Years снимат "Sweet Talker" през 2022. За видеоклипа на "Energy" Рут Колева си партнира с известното продуцентско студио Clamer Design, с режисьор Жоро Манов. С този екип  изпълнителката бива селектирана и на Берлинските музикални награди през 2022 за видеоклипа на "Kiss my attitude". 
 
 
Свикнали да очакваме неочакваното от Рут, биографията ѝ на изпълнител и обществена личност говори сама за себе си. Рут Колева освен една от най-изявените млади певици в България, е символ на "глас за равенство" и изключителен артист, способен да влияе на обществените промени. Не е изненадващо, че наскоро тя беше поканена да изнесе лекция в престижния музикален колеж "Бъркли", където нейната поп чувствителност бе възторжено приета от новото поколение артисти.  
 
Българската публика може да съпреживее 100% Рут на 17-ти май в "Зала България". Концертът е ретроспекция и годишнина от издаването на албума R U T H, продал над 30 000 копия в Япония.

Свързани новини

Певицата с нов сингъл

22.01.2024

Ново предизвикателство за певицата

08.08.2023

Kлипът е вдъхновен от японско аниме

07.07.2023

Странна новина развълнува феновете

29.03.2023

Рут Колева - "This Christmas"

22.11.2022


flash