Coyot разкрива душата си чрез гласа на ALMA в нова колаборация

Гръцкият диджей и продуцент Coyot е добре познат на българската публика.
 
Хитмейкърът, в чието портфолио са със супер успешните проекти "Love Myself For The Weekend",  "Remember" и "Why", които се изкачиха на върха на класациите в редица държави по света, е част от лейбъла Down2Earth заедно с Claydee, The Prince Karma и Bang La Decks, а статусът му на звезда се простира от Европа през Азия чак до Южна и Северна Америка. 
 
За първи път Coyot среща ALMA в студиото на Claydee в Атина, където младата певица е поканена за звукозаписна сесия след силния ѝ дебют. Така тя влиза като автор в трака на Coyot "Devil in Disguise" от 2020 и между двамата изпълнители се ражда приятна творческа симбиоза. Впечатлен от отличителните вокали и потенциала на ALMA, Coyot ѝ изпраща нова покана да продължат да работят заедно. 
 
След това нещата се развиват бързо – ALMA е специален гост на ежегодния творчески лагер за писане на музика на Down2Earth в Атина, където заедно с Coyot създава "Scared" - парче, в което безпогрешният нюх на Coyot за миксиране на етно музика с дълбоки електронни елементи се преплита с нейния меланхоличен вокал.
 
 
"Наистина съм развълнуван да работя с ALMA. Тя има страхотен талант да създава мелодии и текстове, а гласът ѝ перфектно пасва на песента. "Scared" отразява точно къде съм в момента като артист, изследвам една по-интроспективна и емоционална страна на електронната музика", споделя Coyot.
 
Видеото към "Scared" е заснето на 2 територии, които се преплитат. Кадрите на Coyot са на мистериозна локация - в изоставен санаториум в Гърция, а АLMA снима с известния в театралните среди фотограф, оператор и режисьор Стефан Щерев на спиращи дъха места по брега на нашето Черноморие в близост до Варна. 

Свързани новини

ALMA с изненадващо EDM парче

06.12.2023

Ново от ALMA

27.10.2023

"Повече" с хитов ремикс

24.10.2023

ALMA с нов сингъл и видео

29.09.2023

Видеото излезе днес

30.06.2023


flash