Ан-Мари пусна "Sad B!tch" - официалното продължение на сингъла "Psycho"

"Да си тъжен вече не е модерно“, заявява Ан-Мари в новата си песен "Sad B!tch“.
 
"Sad B!tch е песен за това да не си тъжен повече. Независимо дали сте имали раздяла, загубили сте някого, чувствате се потиснати или просто мразите шефа си. Време е за щастие. Време е за промяна на плана. Време е да поставите себе си на първо място. Време е да обърнете страницата. Оставете го зад гърба си и започнете отново. Нова глава, нов сюжет. Нов ти.",  казва тя.
 
 
Напълно непримиримият сингъл "Sad B!tch“ – продуциран от Ивън Блеър (Доув Камерън), BillenTed (Little Mix, Том Гренан) и Upsahl (Иан Диор), като последният също пише песента заедно с Ан-Мари – маркира период в живота на певицата, когато тя поглежда навътре в себе си и преоценява собствената си стойност. Песен, която излъчва остроумие и прямота, които подпомагат голямото изкачване на звездата. "Sad Bitch“ премахва самоомразата и открива, че звездата си връща управлението на нейните чувства. Официалният видеоклип, заснет в Саутенд-он-Сий, Есекс, проследява буйната Ан-Мари в празен тематичен парк, прегръщайки изцяло собственото си щастие.
 
 
Изданието е официалното продължение на сингъла “Psycho" на Ан-Мари с участието на Aitch. Звездата в момента записва третия си албум, който ще излезе по-късно тази година.

Свързани новини

Ан-Мари с нова песен

14.07.2023

Нова колаборация: Ан-Мари и Шаная Туейн

08.06.2023

Ново от гениалния диджежй

11.04.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022


flash