Universal се отказа от биографичния филм за Мадона

Филмът за Материалното момиче няма да се материализира.

Variety съобщи, че планираният биографичен филм за Мадона е бракуван от Universal Pictures. Лентата е спряна и на този етап няма да се разработва. Новината идва броени дни, след като певицата обяви новото си световно турне Celebration Tour, с което ще отбележи 40 години на сцената.

Мадона обяви турне, с което ще отпразнува 40 години на сцената

През септември 2020 г. Мадона за първи път разкри, че е съавтор на сценария на биографичния филм заедно с Диабло Коди. След това изпълнителката обяви, че тя ще бъде и режисьор на лентата за живота си.

След дълго обсъждане кой ще изиграе главната роля, като в медиите се спягаха имената на Сидни Суини, Барби Ферейра и Флорънс Пю, звездата от "Ozark" и "Inventing Anna" Джулия Гарнър (на снимката) в крайна сметка беше избрана да изиграе Кралицата на попа.

Мадона търси своята по-млада версия за автобиографичен филм

Не стават ясни точните причини за канселирането на проекта, но източници на изданието казват, че певицата не се е отазала да направи биографичния филм за себе си. Сега обаче Мадона е фокусирана към предстоящото световно турне, което ще включва нейните най-емблематични хитове през годините. Очаква се обиколката да е дълга, с повече от 30 дати в чест на нейните 40 години на сцената. Турнето започва на 15 юли във Ванкувър. Билетите вече са в продажба.


Свързани новини

Мадона с нов гаф

13.03.2024

Мадона и Памела Андерсън на една сцена

26.02.2024

Кралицата на попа падна на сцената

20.02.2024

Мадона отговори на ядосаните фенове

29.01.2024

Мадона отново на съд

22.01.2024


flash