Джеръми Ренър е счупил повече от 30 кости при инцидента със снегорина

Джеръми Ренър е счупил повече от 30 кости по вреем на инцидента около Нова година, в който снегорин падна на гърдите му и почти отне живота му.
 
Актьорът Джеръми Ренър пострада сериозно, в критично състояние e
 
Актьорът разкри сериозността на нараняванията си в нов пост в социалните мрежи през уикенда. Заедно със снимка от  болничната стая, в която му правят физическа терапия, Ренър написа: “Сутрешни упражнения, всичките ми новогодишния обещания се промениха тази Нова година... Началото беше трагедията за цялото ми семейство, но бързо се фокусирах върху обединението на активната любов. Искам да благодаря на ВСИЧКИ за съобщенията и грижата им към семейството ми и мен самия… Изпращам ви много любов и дълбоко ви ценя. Тези 30+ счупени кости ще зараснат, ще станат по-силни от преди дори, точно като любовта и връзката със семейството и приятелите се задълбочава. Изпращам любов и благословии към всички.”
 
 
По Нова година Ренър използваше 7-тонна машина-снегорин, наречена Snow Cat, за да изгребе снега от дома си. В един момент машината инцидентно мина през тялото му. Съседът му - доктор, е помогнал с поставянето на турникет на крака му, докато дойдат парамедиците, след което са го откарали до болницата с хеликоптер. Две седмици по-късно Ренър беше изписан от болницата.
 
Джеръми Ренър с първо селфи от болничното легло, благодари на феновете си
 
Двукратно номинираният за Оскар Ренър в момента е сред звездите на поредиците "The Mayor of Kingstown" по Paramount+ и "Hawkeye" по Disney+.

Свързани новини

Чака ни музикален албум

27.10.2023

Актьорът се възстановява

05.01.2023

Джеръми Ренър е в болница

03.01.2023


flash