Световните хип-хоп легенди Souls of Mischief с първи концерт в България

На 9-ти парил в Sofia Live Club пристигат хип-хоп легендите Souls of Mischief. 
 
Концертът под шапката на фестивала е част от турнето "30 Years of 93 'til Infinity", което бандата ще направи в Обединеното кралство и Европа тази пролет. С култовото си парче "93’ till infinity" от едноименния албум, чиято годишнина Souls of Mischief ще отбележат грандиозно, те печелят сърцата на цял свят още преди 30 години. В него се припознава не едно поколение фенове на хип-хоп културата.
 
 
"Благословия е да бъдем запомнени с най-ранното ни творчество. Това, че този албум означава толкова много за толкова много хора от различни поколения, е доказателство за универсалността на музикалния език. Ние сме щастливи и развълнувани, че все още правим това, което обичаме. За турнето сме подготвили супер енергично шоу. Една добра комбинация от класиките на 93’ till infinity и много други любими на феновете парчета. Ще добавим и няколко изненади, така че всяко шоу да е различно", разказват момчетата.
 
Souls of Mischief е хип-хоп група от Оукланд, Калифорния, която се сформира през 1991 и се състои от рапърите A-Plus, Opio, Phesto и Tajai. Групата е част от хип-хоп колектива Hieroglyphics, заедно с Emcees Del tha Funkee Homosapien, Casual, Pep Love, Jaybiz и продуцента Domino. Групата участва като пълноправен член и в трите студийни албума на Hieroglyphics: 3rd Eye Vision от 1998, Full Circle от 2003 и The Kitchen от 2013.
 
93 ’til Infinity е най-популярният албум на Souls of Mischief до момента и през януари 1998 списанието The Source обявява албума за един от ТOП 100 рап албуми на всички времена. Популярни артисти като Kanye West, Big Sean, P-Diddy, Big K.R.I.T, Just Blaze, John Mayer и Vampire Weekend не веднъж са изказвали публично че Souls of Mischief имат огромно влияние върху хип-хоп музиката. Като това влияние идва не само от тяхната музика и лирики, но и от техният стил. Kanye West многократно е изказвал впечатлението си от модният стил, флоу (начин на рапиране) и индивидуално звучене на групата.
 
Билети за концерта на Souls of Mischief в Sofia Live Club, на цена от 30 лв. могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси. В деня на събитието и на място цената ще е 40 лв. 
 

Свързани новини



flash