Мадона празнува 40 години на сцената с юбилейно турне

Мадона планира голямо световно турне, с което ще отбележи 40-годишнината си в музиката.
 
Кралицата на попа, която преди часове пусна демо запис на песента си от "Madame X" "Back That Up To The Beat", следвайки тенденциите в социалната мрежа TikTok, е решена да даде на феновете си - и млади и стари, това което искат. 

Източници на в-к Sun споделят, че Мадона опитва нещо напълно ново в кариерата си досега - тя иска да се възползва от колосалните си хитове като "Frozen" и "Material Girl", които вече са популярни в TikTok, и да представи и други по-стари парчета на едно изцяло ново поколение.
 
"Преди Мадона винаги е искала да бъде ориентирана напред и да се фокусира върху новите тенденции. Но сега, в средата на шейсетте си години, тя се връща към основите и отново преоткрива себе си.", споделя източника на изданието. 
 
Идеята на Кралицата на попа изобщо не е странна предвид факта, че стари песни изненадващо стават хитове отново, благодарение на социалните мрежи. Пресен факт е сензацията, която направи "Running Up That Hill (A Deal With God)" на Кейт Буш, която стана номер 1 в класациите 37 години след официалната си премиера през 80-те. 
 
Двата най-скорошни студийни албума на Мадона са "Rebel Heart" (2015) и "Маdам Х"(2019), но певицата не спира да пуска музика - тя издаде няколко компилации, включително нов албум с ремикси на нейните най-големи й хитове. 

Свързани новини

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Мадона с нов гаф

13.03.2024

Мадона и Памела Андерсън на една сцена

26.02.2024

Кралицата на попа падна на сцената

20.02.2024

Мадона отговори на ядосаните фенове

29.01.2024


flash