Ето на какви условия се съгласиха Кание Уест и Ким Кардашиян след развода

Разводът на светската двойка Кание Уест - Ким Кардашиян е факт.
 
Риалити звездата ще получава 200 000 щатски долара на месец за детска издръжка, предадоха световните агенции. Моделът и рапърът Кание Уест, известен като Йе, се споразумяха за попечителството над четирите си деца и разделянето на недвижимите имоти. 
 
Кардашиян и Уест си поделят попечителството над децата, които са на 3, 4, 6 и 9 години. Според "Ню Йорк пост" все пак децата ще прекарват по-голяма част от времето с майка си.
 
През миналата година Кардашиян подаде молба за развод поради непреодолими различия. Нито един от двамата съпрузи не коментираше раздялата до началото на 2022, когато рапърът стана по-откровен в социалните мрежи и започна да се оплаква от Кардашиян, семейството й и тогавашния й приятел Пийт Дейвидсън. Той алармира, че не го пускат да си вижда децата и не го канят на рожденните им дни и други събития, свързани с тях.
 
 
Според бракоразводното споразумение, Йе и Кардашиян трябва да решават заедно какво училище ще посещават децата им. Решения за евентуално лечение и религиозна активност също трябва да бъдат съвместни. Децата не могат да се отдалечават на повече от 100 км. от дома на Кардашиян в Хайдън Хилс, близо до Лос Анджелис, до навършването на 19-годишна възраст, съобщава още в-к "Ню Йорк Пост".
 
Всеки от двамата родители трябва да дава достъп на другия до децата на рождените им дни и при други специални случаи.
 
Никоя от двете страни няма да плаща съпружеска издръжка на другата. Двамата бивши съпрузи ще плащат сами дълговете си, като Кардашиян и Уест ще разделят разходите за охрана на децата си, училищните и университетските такси.
 
Рапърът, както винаги е екстравагантен - той е поискал от съда да разпитва всеки нов съпруг на Кардашиян под клетва. Искането му обаче е било незабавно отхвърлено от съдията. 
 
Това беше трети брак за риалити звездата и предприемач Ким Кардашиян, а за рапъра това беше първи брак. Двамата станаха двойка през 2012. Първото им дете се роди през 2013. По-късно през същата година Кание Уест предложи брак на Ким Кардашиян, използвайки големия екран на "Сан Франциско Джайънт". Двойката сключи брак на 24 май 2014. Сватбата беше в ренесансова крепост във Флоренция, Италия, припомня БТА. 

Свързани новини

Пътят надолу е дълъг

25.04.2024

Йе прекали съвсем

02.12.2022

Йе с нов скандал

25.11.2022

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

Изхвърлиха музиканта от събитието

21.03.2022


flash