Кание Уест показвал интимни снимки на Ким Кардашиян на работни срещи

Компания "Adidas" е започнала разследване на твърденията за непристойно поведение на Кание Уест. 
 
Миналия месец германският производител на спортни стоки прекрати партньорството си с американския рапър и моден дизайнер, с когото преди това създаде съвместна линия дрехи "Yeezy", пише life.dir.bg. От бранда са дали ход на разследването след анонимно писмо с обвинения срещу артиста, който промени името си на Йе.
 
По-рано в сп. "Rolling Stone" излезе публикация, която подробно описва предполагаемите случаи на неприличните постъпки от страна на музиканта към персонала и бъдещи служители. Изданието се позовава на интервюта с десетки бивши служители на Yeezy и "Аdidas".
 
Според списанието, бивши членове на екипа са изпратили анонимно писмо до "Adidas", в което казват, че висшите ръководители на компанията са били наясно с поведението на певеца, но са си "затваряли очите" и са "изключили моралния си компас". Според изданието, изпълнителят е показвал порнографски материали на служители на компанията по време на работни срещи, както и интимни снимки на бившата си съпруга Ким Кардашиян по време на интервюта за работа.
 
"Понастоящем не е ясно дали обвиненията, отправени в анонимното писмо, са верни. Въпреки това ние приемаме тези твърдения много сериозно и взехме решение незабавно да започнем независимо разследване, за да им отговорим", каза говорител на "Адидас" в изявление за Ройтерс. Решението за разследване е било взето, когато един от най-големите акционери на компанията е поискал разяснения за предполагаемите инциденти.

Свързани новини

Ким Кардашиян е мъж на годината

16.11.2023

Йе прекали съвсем

02.12.2022

Разводът на светската двойка е факт

30.11.2022

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

Изхвърлиха музиканта от събитието

21.03.2022


flash