Рут Колева пусна своя версия на празничната "This Christmas"

Най-новата песен на българската гласовита изпълнителка е първото ѝ празнично заглавие. 
 
То е и второто, което излиза съвместно от Warner Music Group и Орфей Мюзик, след успешния сингъл “Superpower", който вече 5-та поредна седмица е второто най-излъчвано парче в родния ефир, включено е в над 120 плейлисти във всички дигитални платформи и беше отразено с десетки публикации у нас и в чужбина. След като украси корицата на октомврийския брой на списание Ëlle, красавицата реши да подари на феновете си собствена версия на класиката “This Christmas’. 
 
 
Когато през 1970 Дони Хатауей композира "This Christmas", той се надява, че песента ще стане любима поне сред афроамериканската общност. Американският изпълнител не предполага, че тази коледна песен ще се превърне в световен хит и ще бъде част от всеки празничен саундтрак. 
 
Заживяла собствен хитов живот, "This Christmas" намира и най-талантливия си посланик в България. Давайки заявка за съкровени, музикални мигове, Рут Колева придава своеобразен модерен облик на коледната класика, прегръщайки неостаряващата сила на празничната мелодия.
 
Екипът, който работи по проекта е повече от впечатляващ. "This Christmas" е аранжирана от Антони Дончев, а в аудиото и видеото Рут е подкрепена от Биг бенда на Българското национално радио. Като диригент на бенда и безспорен джаз корифей, Антони Дончев виртуозно съчетава нежната грация в гласа на Колева със силата в звука на джазмените. Формацията придава уникален международен облик на винтидж суинга, превръщайки “This Christmas" в песен създадена, за да стопли сърцето. Песента нашепва, че винаги може да отделим време за любимите хора, да се съберем заедно и да се насладим на музиката и коледния дух.  

Свързани новини

Певицата с нов сингъл

22.01.2024

Ново предизвикателство за певицата

08.08.2023

Kлипът е вдъхновен от японско аниме

07.07.2023

Странна новина развълнува феновете

29.03.2023

Рут Колева с нова песен и клип

27.02.2023


flash