Трио VIVA представя баладата "Сама"

"Сама" е балада, в брилянтно вокално съчетание на трите различни тембъра на момичетата, под красивите звуци на пиано/Ясен Велчев и щрайх квартет.
 
Песента "Сама" е за усещането, когато знаем, че другият ще бъде по-щастлив без нас. За онзи момент, когато искаме да съхраним прекрасните мигове, но те остават само в спомени. Автор на музиката е Славчо Николов (Б.Т.Р.), текстът е на Яна Николова, аранжимент - Славчо Николов и Алекс Нушев. 
 
 
Клипът, с режисьор Боян Карамфилов е заснет в концертната зала, в стила на барока на Централен военен клуб, със стилните и изящни визии на момичетата. 
 
VIVA изпраща година, наситена с много самостоятелни концерти на големи и клубни сцени, участия в български и международни фестивали, съвместни концерти с техните ментори и приятели Б.Т.Р. В разнообразния им репертоар са включени авторските им песни "Птица в клетка", "Тръгвам бавно", " Дива река", "Неон", "Супернова", "Коледа", кавъри на популярни български и световни хитове в нов аранжимент, както и удивителни акапелни изпълнения.
 
VIVA, сформирана през 2012, е в състав Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова, Виктория Ехиянова. Занимават се с музика от 4-годишна възраст. Носители са на много национални и международни награди. Музикален продуцент и мениджър на момичетата е Славчо Николов (Б.Т.Р.), с когото записват и песните за дебютния си албум. От 2021 момичетата са студентки редовно обучение: Виктория Чешмеджиева - УНСС, специалност "Медия икономика"; Йоана Великова - УНСС, специалност "Журналистика"; Виктория Ехиянова - Национална музикална академия "Панчо Владигеров", специалност "Поп и джаз пеене".

Свързани новини

Трио VIVA с хеттрик през март

07.02.2024

Нова песен от трио VIVA

09.06.2023

Трио VIVA с нов сингъл и видео

17.05.2022

Яна Николова с дебютен сингъл

02.04.2021


flash