Търси в сайта...

Поли Генова с първи сингъл от предстоящия си коледен албум

Ето я и първата песен от дългоочаквания коледен албум По-добрата Коледа на Поли Генова. Зареждащ и пълен с положителни емоции, сингълът "Happy Face" вече носи коледно настроение на феновете. 
 
Във видеото към песента виждаме Поли в комедийната роля на непохватна домакиня, която прави всичко възможно да се представи по най-добрия начин пред своите приятели, но все не ѝ се получава. Режисьор на видеото, което така добре допълва настроението на песента, е Вито Бонев, а в ролята на приятелите на изпълнителката участва "нейното музикално семейство”, както тя ги нарича - музикантите, с които всеки път излиза на сцената.
 
 
"Щастлива съм, че най-сетне публиката може да надникне в коледния ни проект и да усети с каква любов и отдаденост с екипа работим по него. Вълнувам се за всичко което предстои и нямам търпение да представим целия албум на живо на 20 ноември, в Киноцентър Бояна!", сподели Поли Генова.
 
В края на миналата седмица звездата обяви датата за своя грандиозен благотворителен коледен концерт, на който ще представи новия си албум По-добрата Коледа в приказната обстановка на Киноцентър Бояна. Специални гости на сцената на вълнуващото събитие на 20 ноември ще бъдат Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов и Прея, с които Поли има дуети, както и актьорът Любо Нейков. Билети за магичното изживяване могат да бъдат закупени онлайн на EPAYGO или на касите на EasyPay в цялата страна.
 
Концертът ще се проведе под патронажа на Посолството на Финландия в България, а всички приходи от продажбата на билети ще бъдат дарени на сдружение "Операция: Плюшено Мече”, което подкрепя развитието на талантливи деца и младежи, в неравностойно положение. 

Свързани новини

Премиера с кауза от Поли Генова

10.06.2024

Празнична изненада от певицата

21.12.2023

Коледно настроение от Поли Генова

05.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023


flash